bitcoin wat nu ?

Delen

Wat een gejammer op de grafieken van de Bitcoin en andere cryptomunten. Gelukkig zijn er nog de “analisten” ze prijzen de Bitcoin nog steeds aan met een koers van boven de 10.000 Dollar in 2019. Dan komen we later wel terug hoor ik je denken. Nu even mijn menig op het spel. Eerst zakt de koers omwille van reguleringen en nu zakken we omdat er niet genoeg regulering kan zijn. begrijpen wie begrijpen kan. maar dit neemt niet weg dat we met veel vraagtekens zitten over het verdere verloop van de Bitcoin en zijn koers t.o.v. de Dollar. Nu als iedereen maar dan ook iedereen roept om uit te stappen of heel je hebben te shorten op de Bitcoin, is dit meestal een teken om in te stappen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *