KODAKCoin, a photo-centric cryptocurrency

Delen
Kodak coin
Kodak coin

Vandaag hebben Kodak en WENN Digital in een licentiepartnerschap de lancering aangekondigd van het KODAKOne-platform voor beeldrechtenbeheer en KODAKCoin, een foto-centrische cryptocurrency om fotografen en agentschappen meer controle te geven over beeldrechtenbeheer. Met behulp van blockchain-technologie creëert het KODAKOne-platform een ​​gecodeerd, digitaal grootboek van eigendomsrechten voor fotografen om zowel nieuw als archiveringswerk te registreren dat ze vervolgens kunnen licentiëren binnen het platform. Met KODAKCoin worden deelnemende fotografen uitgenodigd om deel te nemen aan een nieuwe economie voor fotografie, betalingen te ontvangen voor het direct in de handel brengen van hun werk en voor professionele en amateurfotografen hun werk vol vertrouwen op een beveiligd blockchainplatform te verkopen. KODAKOne-platform biedt continue webcrawl om het IP-adres van de afbeeldingen geregistreerd in het KODAKOne-systeem te bewaken en te beschermen. Als het gebruik van afbeeldingen zonder licentie wordt gedetecteerd, kan het KODAKOne-platform het postlicentieproces efficiënt beheren om fotografen te belonen. “Voor velen in de technologie-industrie zijn ‘blockchain’ en ‘cryptocurrency’ hete buzzwords, maar voor fotografen die al lang moeite hebben om de controle over hun werk te behouden en hoe het wordt gebruikt, zijn deze modekreten de sleutels tot het oplossen van wat als een onoplosbaar voelde probleem, “zei Jeff Clarke, CEO van Kodak. “Kodak heeft altijd geprobeerd de fotografie te democratiseren en de licentieverlening eerlijk te maken voor kunstenaars. Deze technologieën geven de fotografiecommunity een innovatieve en eenvoudige manier om dat te doen. ” “Betrekkingen met een nieuw platform, het zijn kritische fotografen die hun werk kennen en hun inkomsten worden veilig en met vertrouwen behandeld, wat precies is wat we met KODAKCoin hebben gedaan,” aldus WENN Digital CEO Jan Denecke. “KODAKCoin is onderworpen aan de hoogste normen voor naleving en heeft alles te maken met het eerlijk belonen van fotografen en hen de mogelijkheid te bieden op de begane grond van een nieuwe, op hen toegesneden economie binnen te geraken, met een veilig beheer van activaregels.” Het oorspronkelijke aanbod gaat open op 31 januari 2018 en staat open voor geaccrediteerde beleggers uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en andere geselecteerde landen. Ga voor meer informatie naar www.kodakcoin.com. Deze initiële Coin Offering wordt uitgegeven onder SEC-richtlijnen als een veiligheidsteken onder Regulation 506 (c) als een vrijgestelde aanbieding. Ga naar www.kodak.com/go/kodakone voor meer informatie en om u aan te melden voor productupdates.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *